Matcha Tea v gastru

Vlastníte restauraci, bar nebo kavárnu? Neváhejte nás oslovit a nabídněte svým zákazníků Bio Matcha Tea v top kvalitě s jasným původem v Japonsku. Rychlá příprava za studena i za tepla, dezerty, smoothie, koktejly. To vše můžete jednoduše díky Matcha Tea připravit. Máte zájem o zaškolení vašeho personálu? Kontaktujte nás na email info@matchatea.cz

 

shutterstock_1365138383

 

MODERNÍ ZPŮSOB PITÍ MATCHA TEA

základ: porce matcha + šejkr + teplá nebo studená voda

priprava-moderni

MATCHA ICE TEA

Ideální drink pro teplé dny. Nabídněte svým zákazníků zdravé ice tea v bio kvalitě.

ice-tea_sirup-brand

Připravte si:
  • 2 g Matcha Tea
  • 3 dl vody, led
  • pár kapek limetky

Postup:
Ingredience vložíme do šejkru a pořádně protřepeme. Nalijeme do sklenice s ledem.

Náš tip:

V případě, že nemáte šejkr, tak stačí 0,5 l láhev s víčkem.

 

 

 

 

 

TRADIČNÍ ZPŮSOB PITÍ MATCHA TEA

základ: 2 g matcha + chawan + chasen + teplá voda

 

priprava-tradicni
 
 
Připravte si:
  • Bio Matcha Tea Delicacy nebo Ceremony
  • voda max. 70 °C
  • miska chawan
  • metlička chasen
  • bambusová lžička
 
 
_MG_7615
Postup: 
 

USUCHA – Do čajové misky si připravte zhruba 2 g čaje Matcha a nalijte 70 ml vody o teplotě do 70 °C. Poté rozšlehejte bambusovou metličkou do husté pěny.

KOICHA – Do čajové misky si připravte zhruba 4 g čaje Matcha a nalijte 40 ml vody o teplotě do 70 °C. Poté rozšlehejte bambusovou metličkou do husté pěny.

Náš tip:
Veškeré příslušenství pro tradiční přípravu lze zakoupit zde na eshopu. 

Další recepty naleznete na stránce www.matchatea.cz/recepty